Likalniki in likalne mize Asslindo vam bodo poenostavili to neizogibno obveznost in jo naredili prijetno.

Z likalniki na pregreto paro, ki so lahko vodljivi in priročni za uporabo, bodo odpadle vse dosedanje predpriprave pri likanju perila. Nič več ne boste vlažili in sortirali perila glede na material in temperaturo likanja, saj vam bo sistem likanja z likalnikom Asslindo omogočil preprosto ravnanje z vsemi vrstami tkanin.
Zmanjšali se vam bodo tudi stroški, saj boste določene tkanine, ki so do sedaj zahtevale kemijsko čiščenje, oprali doma in z likalnikom Asslindo enostavno polikali. ko se vam bo mudilo, boste izbrano oblačilo brez težav zlikali in osvežili kar na obešalniku. Enako lahko storite tudi z zavesami.
Tkanine bodo po likanju mehkejše, barve osvežene in črne tkanine brez nepotrebnega leska. Vroča para likalnikov Asslindo uspešno odpravlja tudi omarne zajedalce in glivice ter tkanine globinsko očisti in dezinficira.
V kombinaciji likalnika Asslindo in posebne vakuumske likalne deske bo čas likanja bistveno krajši, podaljšal pa bo vaš prosti čas in življensko dobo vaših tkanin.

IN VSE TO Z UPORABO NAVADNE VODE.

Priročnost likalnikov in likalnih desk Asslindo poudarjajo zložljivost aparata, prilagajanje višine in lahkotno premikanje, ki omogočajo kolesca na podnožju.
Zaradi vseh teh lastnosti in izjemne varnosti pri uporabi aparata so likalniki Asslindo primerni za vsakogar in za vsa gospodinjstva.

ENOSTAVNA UPORABA - IZJEMNI REZULTATI

Izdelava in oblikovanje: Sidus | Razvoj programskih paketov