Predstavitev

Podjetje Karner d.o.o. se ukvarja z proizvodnjo, prodajo in montažo čistilnih naprav in ostale tehnike povezane z čiščenjem vod.

Naša ekipa sodelavcev in strokovnjakov je pripravljena, da vam izdela rešitve za vaše zahteve. Zelo bomo zadovoljni, če se obrnete na nas z zahtevo, da vam damo podrobnejše podatke. Naše dolgoletne izkušnje v proizvodnji in montaži čistilnih naprav so zagotovilo, da smo sposobni za vas pripraviti najprimernejšo rešitev, po vaših zahtevah in brez nepotrebnih dodatnih stroškov. Naša rešitev vaše zahteve bo vsakokrat popolnoma profesionalna in bo vedno izpolnjevala vse zahteve, ki jih predpisuje naša zakonodaja, hkrati pa bo ekološka in prijazna do narave. Nudimo kvaliteto na osnovi standarda ISO 9001, nudimo brezplačno pripravo ponudbe v čim krajšem času in sposobnost prilagajanja dobave v željenem roku.

Objekt postavimo po načinu "ključ v roke", kar pomeni od izdelave prve enostavne projektne dokumentacije za določitev mesta gradnje, pridobivanje vseh potrebnih soglasij in dovoljenj po izdelani projektni dokumentaciji, izvedba del, izvedba vseh potrebnih preizkusov in uvajanje osebja v delo in servisiranje.

Investitorjem nudimo poleg navadenega še finančno pomoč pri izvedbi projekta, projektantom pa strokovno svetovanje s ciljem za najboljše medsebojno sodelovanje.

Izdelava in oblikovanje Sidus | Razvoj programskih paketov